Opis

Općina Tinjan nalazi se u središnjem dijelu središnje Istre. Tinjan je malo i mirno mjesto koje čuva svoju povijest i tradiciju, kameni suhozid, lokve, ljubav prema folkloru, predaji i legendama. Tinjan je 2006. godine proglašen Općinskom istarskom pršutom, a ISAP (međunarodni sajam pršuta) održava se svake godine, i rado je posjećen od domaćih i stranih turista.

U mirnom dijelu samoga mjesta prodaje se samostojeća kuća površine 450 m2, s prostranom okućnicom. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja,kata i potkrovlja.
Uz kuću se nalazi veliko parkirno mjesto za više vozila. U suterenu je konoba veličine cca 30 m2,koja trenutno služi kao spremište, sastoji se od dvije prostorije, manje, pogodne za kotlovnicu i veće koje može biti spremište, ali se može urediti i kao ugodan prostor za druženje. U prizemlju su tu smještena 2 poslovna prostora, jedan veličine 40 m2 s pripadajućim toaletom, drugi 25 m2 u sklopu kojeg je kupaonica, te jedan veliki prostor koji se sastoji od kuhinje , blagavaone, prostora za vježbanje, toaleta i ostave, sveukupno 80 m2 i iz tog prostora se ulazi u garažu i ima izlaz na stražnju stranu kuće.
Do kat se vode vanjske stepenice. Sa svakog stepeništa ulazi se u jednu stambenu jedinicu koja može biti odvojena, ili kao i sada povezana većom sobom koja služi kao radna soba i peglaona sa velikim ograđenim ormarima. Svaki stan ima kuhinju, dnevni boravak, sobu i kupaonicu, i dvije terase. Veći stan ima 80m2, otvorenu terasu sa stražnje strane od 30 m2 i sa prednje strane natkrivenu od 10 m2. Manji stan ima 60m2, prednju otkrivenu terasu od 50 m2 i stražnju natkrivenu površinu od 10 m2. Iz manjeg stana postoji ulaz u potkrovlje, koji služi kao spremište.

Kuće je izgrađena 1975 godine, renovacija je započela 2006 godine, tada je renoviran krov, strujne i vodovodne instalacije 2009 godine, stanovi iste godine, stolarija je u većem dijelu zamijenjena ALU stolarijom, osim nekoliko manjih prozora i staklenih stijena u prizemlju. Etažirana je na prizemlje kao poslovni dio i kat kao stambeni. Kuća ima 3 zasebna brojala struje. Iza kuće su popratni gospodarski objekti. Okućnica površine 8700 m2 građevinskog terena i 7000 m2 poljoprivrednog, s mogućnošću dogradnje bazena, igrališta, izgradnje još stambenih objekata, proširenja parkinga i slično. Nekretnina se nalazi u mirnom i lijepom dijelu mjesta. Svi sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini trgovine, restorana, škole, vrtića i slično.

Do poznate turističke destinacije Poreč, imanje je udaljeno 20 km. Zbog svoje odlične mirne lokacije, nekretnina je pogodna za obitelj ili za bavljenje turizmom.

Općenito

ID nekretnine: 292
Tip nekretnine: Kuće
Vrsta usluge: Prodaja
Lokacija: Tinjan, Istarska županija
Površina: 450.00 m2
Cijena: 900,000 €
Agencijska provizija: 3%
PDV na agencijsku proviziju: 0%

Detalji

Broj spavaćih soba: 3
Broj kupaonica: 3
Broj toaleta: 3
Terasa: 4
Klima uređaj: 6
Peć na kruta drva: Da
Garaža: Da