Opis

Park prirode Učka obuhvaća istoimenu planinu i dio područja Ćićarije, a smješten je uz obalu sjevernog Jadrana na jednoj od najsjevernijih točaka Mediterana, te veže Istru i kontinentalni dio Hrvatske.

Vrijednosti zbog kojih je Učka proglašena parkom prirode poznate su već odavno, a leže u njenom reljefu i neposrednoj blizini mora, što je uvjetovalo razvoju specifične klime te bujne šumske vegetacije. Tome valja dodati bogata livadna i druga antropogena staništa na kojima nalazimo brojne endemske, ugrožene i zaštićene biljne i životinjske vrste.

Učka, kao i Ćićarija, oduvijek je svojom ljepotom privlačila mnogobrojne izletnike i posjetitelje kojima je ova oaza zelenila i mira nudila bijeg iz gradske vreve i gužve. Upravo je zbog svoje blizine gradskim središtima Učka oduvijek bila omiljeno izletište te odredište brojnim planinarima i zaljubljenicima u prirodu.

U okolici Parka Prirode Učka smjestila se samostojeća kuća površine 200 m2 okružena zelenom okućnicom površine 4100 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. U suterenu se nalazi garaža i dva spremišta. U prizemlju se nalaze dva stana, od kojeg je jedan useljiv ,a drugi za renovaciju. Useljiv stan sastoji se od kuhinje sa dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe,kupatilo i terasa. Stan se grije sa jednom klimom i peć na drva.  Potkrovlje služi kao spremište. 

Općenito

ID nekretnine: 235
Tip nekretnine: Kuće
Vrsta usluge: Prodaja
Lokacija: Vozilići, Istarska županija
Površina: 220.00 m2
Cijena: 163,000 €
Agencijska provizija: 3%
PDV na agencijsku proviziju: 0%

Detalji

Broj spavaćih soba: 2
Broj kupaonica: 1
Terasa: 1
Klima uređaj: 1
Peć na kruta drva: Da
Parking: 2