Opis

Štinjan je maleno turističko naselje u Istarskoj županiji. Smjestio se na krajnjem jugozapadu istarskog poluotoka, svega 5 kilometara od Pule. U blizini Štinjana nalazi se povijesna utvrda Punta Christo, koja se koristi kao mjesto održavanja raznih kulturnih događanja i festivala, uključujući glazbene. Nacionalni park Brijuni poznat je po svojim prirodnim ljepotama i povijesnim znamenitostima. Dostupan je izletima brodom iz Štinjana ili obližnje Fažane. Grad ima pristup nekoliko prekrasnih plaža, poznatih po čistom moru i slikovitoj ljepoti.

U ponudi je luksuzna samostojeća novogradnja površine 167 m2. Sastoji se od velikog prostora gdje se nalazi kuhinja, blagovaona ,dnevni boravak , dvije spavaće sobe, dva kupatila i natkrivena terasa površine 16 m2. Unutrašnjost kuće je opremljena sa vrhunskim namještajem i opremom. Klimatizirane je sa tri klime i ima moderan plamenik na drva. Po cijeloj kući su  postavljeni PVC prozori sa komaricama i škurama. Namještaj je djelomično uključen u cijenu kuće. Na lijepoj ograđenoj i uređenoj okućnici površine 469 m2, nalazi se  hidromasažni bazen, blagovaonski set za odmor, dubinska cisterna za kišnicu sa četiri flitracijska sustava (kuća ima i gradsku vodu) , vanjski roštilj, garaža 26 m2 i tri parkirna mjesta. Kuća je ograđena modernom aluminijskom ogradom sa elektroničkim ulaznim vratima, ima postavljenu vanjsku solarnu rasvjetu i pet sigurnosnih kamera za nadzor kuće.

Ova luksuzna nekretnina nalazi se na odličnoj i mirnoj lokaciji. Jedna od najpoznatijih Štinjanskih plaža, poznata pod nazivom Hidro Baza nalazi se na udaljenosti od 1,5 km, Fažana je udaljena 4 km, a grad Pula 5 km.

Općenito

ID nekretnine: 310
Tip nekretnine: Kuće
Vrsta usluge: Prodaja
Lokacija: Štinjan, Istarska županija
Površina: 194.00 m2
Cijena: 650,000 €
Agencijska provizija: 3%
PDV na agencijsku proviziju: 0%

Detalji

Broj spavaćih soba: 2
Broj kupaonica: 2
Terasa: 1
Klima uređaj: 3
Peć na kruta drva: Da
Parking: 3
Garaža: Da
Godina izgradnje: 2021