Opis

Labin je grad smješten na istočnoj obali istarskog poluotoka. Smješten je na vrhu brežuljka s pogledom na Kvarnerski zaljev i otok Cres. Jedna od glavnih atrakcija u Labinu je stari grad, koji je dobro očuvana srednjovjekovna jezgra s uskim uličicama i povijesnim građevinama.Labin je poznat i po umjetničkim galerijama i ateljeima u kojima su izloženi radovi lokalnih umjetnika i obrtnika. Labina i okolicu karakteriziraju brežuljci, vinogradi i maslinici. Ljubitelji aktivnosti u prirodi cijenit će prirodne ljepote Istre.U okolici postoji nekoliko pješačkih i biciklističkih staza, a posjetitelji mogu uživati ​​i u plivanju, jedrenju i drugim vodenim sportovima duž obale.

Renovirana  kamena kuća površine 180 m2 ,smještena je u starogradskoj jezgri grada Labina. Sastoji se od četiri etaže: prizemlja, prvog kata, drugog kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi apartman koji se sastoji od kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka zajedno, spavaće sobe i kupatila. Na prvom katu nalazi se studio apartman .Do drugog kata vode unutarnje stepenice. Tu se nalazi treći apartman koji se proteže na dvije etaže.Na prvoj etaži nalazi se kuhinja, blagovaona i dnevni boravak zajedno, te ostava. Do druge etaže tj. potkrovlja dolazi se unutarnjim stepenicama. U potkrovlju se nalaze dvije spavaće sobe i kupatilo.Kuća je klimatizirana sa četiri klime,ima jednu prijenosnu klimu, te peć na struju. Namještaj je djelomično uključen u cijenu kuće.

Odlična nekretnina za obitelj ili za bavljenje turizmom. Do bistrog mora i prekrasnih šljunčanih plaža Rapca, kuća je udaljena 5 km.

Općenito

ID nekretnine: 313
Tip nekretnine: Kuće
Vrsta usluge: Prodaja
Lokacija: Labin, Istarska županija
Površina: 180.00 m2
Cijena: 380,000 €
Agencijska provizija: 3%
PDV na agencijsku proviziju: 0%

Detalji

Broj spavaćih soba: 3
Broj kupaonica: 3
Klima uređaj: 4
Broj etaža: 4